Live in Parijs 2014: MINI 5 door

mini-5-door-100

Hoe origineel de oorspronkelijke MINI ook was, tegenwoordig lijkt het concept bijna uitgemolken. In Parijs tonen ze de MINI 5 door, de gezinsversie van de huidige MINI hatch.

Plak er vijf deuren aan en je spreekt de gezinnen aan, moeten ze bij MINI gedacht hebben. De gezinnen, die vroeger voor de MINI hatch kozen maar tegenwoordig andere wagens zoeken omdat een driedeurs toch niet zo handig bleek toen er kinderen kwamen. Dan noemen ze hem toch gewoon MINI 5 Door?

Toch blijft het een vreemd zicht, zo'n MINI met vijf deuren. Misschien nog wel vreemder dan de Clubman, die voorlopig nog op zijn opvolger wacht. Met deze grotere MINI kunnen de Britten alvast de concurrentie aan met andere C-segmentmodellen met vijf deuren. Wijs niet direct naar de Volkswagen Golf, al zal ook een deel van diens klanten naar deze MINI 5 Door overlopen.

mini-5-door-100

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
BePa 11:09
afbeelding van BePa

Gho man..., die opvallende, rechte raamomlijstingen van die zijdeuren zijn zo lelijk... (foto 1 en 3). Het lijkt wel een bewuste, maar verkeerde designkeuze. Het dak lijkt wel in te zakken in het midden.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws