Nissan op het autosalon Brussel 2015: heel wat nieuwigheden

nissan-juke-facelift-2014-01

Bij Nissan hebben ze een aantal nieuwigheden op de stand in Brussel, al gaat het om kleinere premières van modellen die elders in de wereld al werden voorgesteld.

De Qashqai kon je begin 2014 al proeven op het autosalon, terwijl collega Nathan hem testte in het zonnige zuiden. De X-Trail kwam iets later naar bij ons. De Juke verloor intussen wat van zijn controversiele snuit na de facelift.

Nieuw is de Pulsar, een model dat in het segment van de Golf en de Astra het onderscheid wil maken met zijn binnenruimte. Toch hoeft deze wagen geen verkoopstopper te worden volgens Nissan, daar hebben ze de Qashqai voor in dat segment.

Nissan heeft zelfs nieuwigheden bij haar supercars, waar de GT-R in Brussel als GT-R Nismo staat te blinken, al moet je daarvoor wel naar de dreamcar tentoonstelling in Paleis 11.

Elektrisch nieuws is er altijd bij Nissan. De LEAF kreeg onlangs een uitgebreidere radius waardoor de range anxiety bij eventuele kopers weggenomen wordt. Op bestelwagenvlak heeft Nissan de eNV200 als elektrische bestelwagen staan.

Gaan we wat groter, dan zijn er de NV400, de opgefriste NT400 Cabstar en de volledig nieuwe NT500.

Nissan vind je in Paleis 7. Alle praktische informatie over het autosalon vind je terug in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws