Hyundai connecteert met je via digitaal autosalon

Er mag dan wel geen fysiek autosalon plaatsvinden dit jaar, automerken trommelen toch een heel team informanten op om je via de digitale weg bij te staan in de aankoop van je wagen. Zo ook Hyundai, waar ze een virtuele showroom hebben opgezet.

Je hoeft dus je zetel alweer niet uit om alle modellen van Hyundai te bekijken. Toch is het meer dan alleen een website waarop je wat plaatjes van Hyundai-modellen bekijkt. Hyundai richt namelijk een specifieke fysieke showroom in. Van daaruit wordt live uitgezonden, terwijl je als bezoeker gewoon virtueel kan binnenwandelen.

Alle nieuwigheden van Hyundai vind je hier.

Wat je normaal dus meemaakt op een stand op het autosalon, krijg je nu virtueel voorgeschoteld maar dan zonder het lawaai en de warmte die doorgaans op het salon aanwezig zijn. Er zijn informanten ter beschikking van de klant om live via de camera uitleg te geven over de wagen of een prijsofferte te maken. De klant wordt nadien met die offerte doorverwezen naar de dealer, waar hij zijn aankoop kan afronden. Net zoals op het gewone autosalon dus.

De virtuele showroom is heel januari geopend. Op weekdagen kan je er terecht tussen 10u en 20u, op vrijdag zelfs tot 22u. In de weekends is de virtuele showroom geopend tot 20u. De informanten kunnen persoonlijk uitleg geven maar kunnen ook aan verschillende bezoekers tegelijk een presentatie van de modellen geven waarbij iedereen via een chatbox vragen kan stellen.

De virtuele showroom is te bereiken via de homepagina van Hyundai.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws