Busje vol: Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle concept

peugeot-traveller-i-lab-vip-3-0-shuttle-concept_01

Op het autosalon van Genève zal Peugeot een conceptvariant van haar busje, de Traveller, voorstellen. Berg je pk-dromen echter maar meteen op, want die 3.0 slaat niet op de motorinhoud. Wat ze er dan we mee bedoelen?

Nou, voor Peugeot is '3.0' hippe hipster-lingo. Want de Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle pakt uit met een interieur waarin een tablet van maar liefst 32-inch werd geparkeerd. Die hangt op een draaisysteem waardoor hij doorheen heel de cabine kan gezwierd worden. Om ruzie bij de kinderen te voorkomen kan de tablet van Samsung vier aparte schermpjes tonen. Want vier keer Candy Crush is nu eenmaal beter dan één keer Talking Tom.

peugeot-traveller-i-lab-vip-3-0-shuttle-concept

Als je dacht dat Peugeots schermenverslaving werd verzadigd met enkel die gigantische tablet, denk dan maar opnieuw, want ook in het dak werd een console geïnstalleerd die via LED's verschillende informatie toont. Een Focal audio-systeem moet tenslotte zorgen voor de pompende tabletbeats.

Misschien niet zo spannende als een 600 pk sterke BMW 7 Reeks met V12, maar we hebben een voorgevoel dat onze kinderen toch eerder deze Peugeot zouden prefereren om in getransporteerd te worden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws