Klaar voor de zombie apocalypse: Veloster ZSM

Hyundai Veloster Zombie Survival Machine

Het is weer Comic-con in San Diego. Een grote bijeenkomst voor alle fans van strips, actiefiguren, games en speelkaarten. Fans die meer dan gek zijn van zombies. En laat daar Hyundai nu net een wagen voor gemaakt hebben. De Veloster Zombie Survival Machine is DE wagen die je door zombieland kan loodsen.

Vorig jaar deed Hyundai het nog met een Elantra voor dezelfde beurs, nu namen ze een Veloster.

Buiten dat de Veloster volgehangen is met verstevigende materialen en raambeschermers krijgt hij nog enkele andere opties. Een paar kettingzagen vooraan moeten er voor zorgen dat de levende doden het met minder beenruimte moeten doen. Geraken ze er toch voorbij? Dan zorgt de messcherpe grille wel voor wat zombievlees.

Hyundai Veloster Zombie Survival Machine

Maak je liever je Hyundai niet vuil, dan kan je gebruik maken van de twee double-barrel shotguns op de motorkap die handig achter een berg zandzakjes staan die op hun beurt je motor moeten beschermen. Moet je plots je woning verdedigen tegen een horde traag lopende herseneters, dan komt het .50 machinegeweer op het dak van pas dat via een turret 360 graden gedraaid kan worden.

Hyundai Veloster Zombie Survival Machine

Wordt het te warm onder je voeten met een groepje zombies die te dicht komen, dan kan je hun voeten ook lekker warm maken met de vlammenwerpers op de zijkant. Achteraan zien we een honkbalknuppel met nagels in - anti-zombiewapen bij uitstek - die je kan beschermen moest je de wagen verlaten.

Hyundai Veloster Zombie Survival Machine

De wagen werd samen met Galpin Auto Sports gemaakt - je weet wel, die jongens van de 2de generatie Pimp My Ride op MTV - in samenwerking met de schrijver van de Walking Dead serie. Een droomwagen voor elke geek dus. En stiekem vinden wij hem ook best heel cool...

Hyundai Veloster Zombie Survival Machine

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adriaan 10:41
afbeelding van Adriaan

En wanneer komt die in productie tegen welke prijs? ;)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws