Toyota Corolla Nurburgring Edition is even extreem als smeerkaas

toyota-corolla-nurburgring-edition_01

Om te vieren dat de Corolla vorig jaar de zevende plaats haalde in zijn klasse tijdens de 24 uren van de Nürburgring komt Toyota Thailand naar buiten met deze speciale Corolla Nurburgring Edition.

Blijkbaar is elke reden goed om te vieren, want een 7e plaats lijkt ons niet meteen reden om een speciaal model uit de hoed te toveren. Niet zo in Thailand, want daar zijn ze maar al te blij met die 'overwinning'. De Corolla moest er dan ook een feestmodel krijgen in de vorm van deze Nurburgring Edition. Een gelimiteerde editie die de sedan uitrust met 17-duims velgen en een opvallende bodykit met stevige luchtsleuven, een diffuser achteraan en een spoiler op de koffer.

toyota-corolla-nurburgring-edition

Binnen zetten ze het feestje verder met zwart leder en rode accenten op het dashboard en deurpanelen. Onder de kap geen opgepompte vermogens te vinden, wel een 1.8-liter benzine met 141 pk, 177 Nm en een CVT-transmissie die de kracht naar de voorwielen stuurt. Niet echt heel sportief dus. Al zou de ophanging herbekeken zijn voor een superieure handeling in de bochten.

toyota-corolla-nurburgring-edition

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws