Schrijf je nu in: Autofans Tour 2.0! [15/06]

Autofans Tour 2019

Update: wees er snel bij, het zijn de laatste De meest gestelde vraag tijdens de Autofans rondrit vorig jaar? Nee, niet waarom er een aftandse Yaris present tekende, wel wanneer de volgende tour zich zou voorschotelen. Jawel, het is weer van dattum, de Autofans Tour 2019! Autofans te lande, schrijf je snel in, want vorig jaar zaten we snel vol.

Snelle info

• 15 juni 2019
• Welkom: 12.30
• Regio Zeeland
• Start & finish: Landlust Nederland
• Adres: Landlustweg 1, 4455 TK Nieuwdorp, Nederland
• Prijs: 55 euro per persoon
• Inbegrepen: Roadbook, rallyplaat, lunch, drankjes en diner
• Rondrit: ongeveer 180 kilometer

Schrijf je hier in

Na de door iedereen gesmaakte rondrit van vorig jaar was het wel duidelijk; de Autofans Tour? Dat moet een vast gegeven worden! Daarom slaan we dit jaar terug de handen in elkaar met Openroads, zowat dé referentie op vlak van rally's en rondritten in België. Zij zorgen voor de heerlijke wegen, organisatie en maaltijd, wij moeten alleen het tof volk meebrengen. Jullie dus.

Autofans Tour 2019

Het recept

Vertrekken doen we zaterdag 15 juni vlak over de landsgrens aan Landlust, een gerenoveerde boerderij in het groene hart van Vlissingen-Oost. We verwelkomen de deelnemers vanaf 12.30 op dit fantastische domein. Terwijl de inschrijvingen plaatsvinden serveren we een lichte lunch in de vorm van een drankje en twee broodjes. Na de briefing ontdekken we samen Midden-Zeeland en vooral het Delta Plan. Dit ambitieuze project leren we kennen tijdens de 180 kilometer lange rondrit.

Een tussenstop werpt dan ook een ruime blik op het water dat Nederland omvangt, eindigen doen we terug in Landlust waar bij aankomst een heerlijk Italiaans diner zal worden geserveerd.

Autofans Tour 2019

Het deelnemersveld

Iedereen is welkom in de Autofans Tour! Oud, jong, snel, traag, blits en vaag. En dan hebben we het niet enkel over de deelnemers. Inschrijvingen zijn evenwel beperkt tot 50 wagens.

De prijs bedraagt 55 euro per persoon. Daarin zit in een lunch (drankje + broodjes), roadbook, rallyplaat, drankje bij de tussenstop, goodiebag(per auto) en Italiaans diner (+drankje). 180 kilometer zal er in totaal worden gereden over Nederlandse wegen, op zo'n vier uur tijd.

Hoe inschrijven?

Simpel! Via DEZE LINK. Vul het formulier in en even later krijg je een bevestigende mail met daarin de betalingsgegevens en alle informatie nog eens op een rijtje. Je bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en de daarbij behorende bevestigingsmail.

Autofans Tour 2019
Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 03:12
afbeelding van Techno Patat

Auwtch een zaterdag :(! Da gaat pijn doen de zondagnacht!,
Voor ik me opgeef toch eerst eventjes zoeken naar een Co die me kan oppikken en afzetten thuis zodat ik toch in de auto wat kan slapen :)!

Wim 17:45
afbeelding van Wim

Met jouw auto zal je wel genoeg kandidaten vinden :p

Carlos 15:55
afbeelding van Carlos

aaaaaay ben dan nog op verlof (denk ik) :D

4g63 19:20
afbeelding van 4g63

Mijn barrakske moe eerst klein operatie hebben om zo'n afstand te doen, kans is klein maar ga t risico niet nemen.

Krostif 10:51
afbeelding van Krostif

Ingeschreven met de Miata

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws