Schrijf je nu in voor de Autofans Workshop Advanced Autofotografie ism SONY [07/06]

workshopfotografie-banner-sony-2

UPDATE: WORKSHOP VOLZET
Autofans slaat de handen in elkaar met Sony Benelux om professionele, semi-professionele en mega enthousiaste fotografen onder te dompelen in de wereld van de autofotografie. Een kans die je niet mag missen als fotograaf!

Autofotografie, het is letterlijk een vak apart. Want auto's op de gevoelige plaat zetten, het vergt een bepaalde finesse. Niet enkel het zoeken van juiste hoeken of accenten van de auto zijn belangrijk, het geheel moet mooi staan in de omgeving. Waar moet je juist op letten en wat zijn de hoeken die je moet hanteren voor autofotografie? Maar evengoed; met welke set-up haal ik het onderste uit de autofotografiekan?


Workshop volzet Inschrijven kan nog, maar dan voor op de wachtlijst van een mogelijk 2de event, link hier


Het recept

Autofans biedt samen met Sony Benelux professionele, semi-professionele en mega enthousiaste fotografen de kans om ondergedompeld te worden in de wereld van autofotografie onder begeleiding van een Sony ambassadeur en beroepsfotograaf Ben Kwanten. Nog niet zo handig met camera's? Geen probleem, later volgt nog een workshop voor meer beginnende fotografen.

Workshop autofotografie autofans

Tijdens de workshop krijg je toegang tot cameramateriaal van Sony en zal je deelnemen aan een theorie-, praktijk en nabewerkingssessie. Autofans zorgt voor de flitsende auto op een al even flitsende locatie om je zintuigen te prikkelen.

De info

De workshop zal doorgaan op Vrijdag 7 juni 2019 van 09 u tot 15u aan de Motorvliegclub in Brasschaat. Autofans en Sony Benelux voorzien een broodjeslunch inclusief drank. Inschrijven voor de workshop kan je hieronder en kost 150 euro per persoon (BTW inclusief). Elke deelnemer krijgt tevens een voucher van 150 euro voor de aankoop van Sony cameramateriaal.

Workshop autofotografie autofans

TL;DR

Wat: Workshop autofotografie
Wanneer: vrijdag 07 juni 2019
Tijdstip: 09u tot 15u
Waar: Motorvliegclub Brasschaat
Adres: Vliegveldlaan 22, 2930 Brasschaat
Prijs: €150 p.p. (incl. voucher van 150 euro voor Sony cameramateriaal)


Workshop volzet Inschrijven kan nog, maar dan voor op de wachtlijst van een mogelijk 2de event, link hier


Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Jonathan Zaman 15:25
afbeelding van Jonathan Zaman

Geweldig initiatief, ik wacht wel op de sessie voor de beginners ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws