Volkswagen Neo: Is 'm dit?

volkswagen-neo

In de donkerste krochten van het internet is een plaatje opgedoken van de Volkswagen Neo, de productieversie van de I.D. zeg maar. Daardoor volledig elektrisch, met een range van 400 kilometer en even belangrijk voor VW als de lancering van de Beetle en Golf destijds.

Je komt wat tegen in de uithoeken van het internet, zoals bovenstaande afbeelding. Het eerste beeld van de Volkswagen Neo volgens believers. En eerlijk... het zou wel eens kunnen. De Duitsers hebben namelijk de machine op volle snelheid gezet om nog volgend jaar de 'elektrische Golf' in de markt te zetten, samen met een crossover-broertje die moet dienen als elektrisch alternatief voor de Tiguan.

Volkswagen belooft alvast batterijruimte van 60 kWh tot 110 kWh. Ongezien in het segment - de Leaf doet het met 40 kWh. En meer nog; een prijskaartje dat stevig onder dat van de Tesla Model 3 moet kruipen. Om op die manier het finale nekschot te kunnen geven aan het Amerikaanse merk. Of hij daadwerkelijk Neo zal heten, daar durven we onze hand niet voor in het vuur steken maar designtechnisch mag je echt wel bovenstaande lijnen verwachten.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Optimus 22:16
afbeelding van Optimus

Go get em VW , kill those tesla mofos once and for all.

andre123 11:45
afbeelding van andre123

ziet er leuk uit,nu maar hopen op een niet sjoemelprijs

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws