Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster kost je 363.000 euro

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster kost je 363.000 euro

Nog niets onder de kerstboom liggen en nog wat geld dat je snel wil uitgeven alvorens het zwaarder belast wordt? Dan heeft Lamborghini met deze Roadster het perfecte eindejaarsgeschenk.

Lamborghini gaf ons de Belgische prijs van de Aventador LP700-4 Roadster mee. Voor minder dan 363.000 euro krijg je die niet losgeweekt bij de Belgische verkoper. Hij kost daarmee ook dik 36.000 euro meer dan de coupé, die ook al vlotjes 326.700 euro aantikt. Wil je alle opties op de lijst aanvinken, dan ben je al snel meer dan 400.000 euro kwijt. Al denken wij dat je er met een exclusief stukje leder of een ander individueel tintje nog wel wat kan bij doen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 14:09
afbeelding van Yvesw

Dat zijn eigenlijk toch exuberante prijzen, eh? Je moet als Belg al vrij idioot zijn (of astronomisch rijk, dat kan ook) om zo een wagen aan te schaffen... Sta je daar mooi in de fille!
Voor dat geld koop je een villa in Bulgarije met een C63 AMG Estate en een hardcore Lotus Elise. Dan weet je toch wat je moet kiezen..

Timothy 21:17
afbeelding van Timothy

Natuurlijk de aventador!

Techno Patat 22:28
afbeelding van Techno Patat

Dacht ik ook, maar ik hield me nog wat tegen ;)!

Als je een aventador kan betalen heb je al hetgene dat Yves opsomt al lang voor je kuisvrouw gekocht, en heb jij nog veel schonere doeningetjes in Egypte, Knokke, Ibiza, Monaco en Zwitserland (of Zurich)! Met die C63 estate gaan je dienders om de post :)!

Dus kopen die handel, lekker aan 350+ cruisen van huis naar huis met het dak open: enkel een veyron kan het beter! Maar die kost je dan veel meer! Eigenlijk nog een koopje dit ;-)!

Yvesw 22:34
afbeelding van Yvesw

@Patat en Timothy: Bende Autofans! :p

Dirk S 18:25
afbeelding van Dirk S

Als je die keuze moet maken heb je eigenlijk geen geld genoeg om je een aventador te permitteren......

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws