KTM X-BOW GT gaat voortaan vooruit met voorruit

KTM X-Bow GT

Oostenrijks motorenbouwer KTM brengt nog eens een nieuwe X-Bow variant uit. Het gaat om een iets beschaafder exemplaar, dat onder andere voorzien wordt van een voorruit.

Genève is de dichtstbijzijnde beurs voor de Oostenrijkers en daarom is het dat ze alweer die beurs uitkiezen om iets nieuws voor te stellen. Veel informatie krijgen we voorlopig niet, men wacht op de officiële presentatie om die info vrij te geven. Motorisch wijzigt er niets, een 2.0 TFSI blijft voor de aandrijving zorgen, en ook het gewicht lijkt niet veel te zullen verschillen. Wel is het voortaan mogelijk om met een X-Bow te rijden zonder vliegen tussen je tanden te verzamelen. Want glimlachen, dat blijf je doen als je met dit monster onderweg bent.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Dequal 13:02
afbeelding van Dequal

Ziet er een pak minder mooi uit wel. Als ik het goed voor heb is het gewoon een optie toch? En eventueel te verwijderen ook, zodat je zelf nog de keus kan maken wanneer het je voorruit opsteekt en wanneer niet? Net zoals je bij de Renault Twizy die optionele ramen hebt ook nu.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws