Pre-order nu je Honda Civic Type R

honda_civic_type_r_concept-100

De gamingindustrie heeft blijkbaar zijn weerslag op de auto-industrie. Want bij Honda Engeland kan je de Civic Type R al pre-orderen. Je weet wel, de Civic die we eigenlijk nog altijd niet gezien hebben in productietrim...

Het is geen uitzondering en autoland dat mensen op voorhand geld neer leggen voor een wagen die ze nog niet gezien hebben. Echter gaat het dan over exotisch spul zoals een Ferrari LaFerrari of gelimiteerde reeksen van een bepaald model. Maar voor een Civic? Nee, dat is nieuw.

Echter is de vraag naar de Civic Type R in Engeland zo groot dat Honda heeft besloten dat je met 3.000 pond (zo'n 4.725 euro) naar een Honda-dealer kan stappen om zeker te zijn dat je er ééntje krijgt bij de lancering. Kunnen we daarmee besluiten dat het Engelse cliënteel voor de sportieve rakker van een nieuwe generatie is die dingen wilt op de dag dat ze uitkomen? Waarschijnlijk wel.

Want net zoals bij - pakweg - een iPhone of een nieuwe game leggen ze op voorhand geld neer voor een wagen die ze nog nooit gezien hebben. In Genève zullen we trouwens eindelijk de productieversie zien. Hopelijk stelt 'ie niet teleur.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Rebel 21:59
afbeelding van Rebel

Vandaag staan kwijlen aan deze Civic Type R op het auto salon. Als het kan, ruil ik ze vandaag in voor mijn Mini R55 Works. Don't change a thing, gewoon zo produceren!!!

Chetta Marco 09:42
afbeelding van Chetta Marco

Een heel tof machiene is dat die Honda r , ben zeker aan wachten om hem te bestelen in het blauw dat is toch een wagen waar je een aantal jaren gaat rijden he , en die mag speciaal zijn .

Claudio Bouchiario 14:02
afbeelding van Claudio Bouchiario

Mooi, knap en vooruitstrevend.

Techno Patat 17:23
afbeelding van Techno Patat

Vooruitstrevend :-)? Leg eens uit als je wil, ik ben benieuwd :-)!

Ik vind de civic nu wel een toffe auto, 10j geleden waren ze bij de eerste moderne hot hatches maar nu komen ze toch npaar jaar achter ze?

Ze zijn zeker snel en goed nu, maar er zijn er ondertussen al 10-tallen en velen die beter met hun pk's wegkunnen dan dit :-)?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws