Ook Hyundai toont een stukje doekloze Tuscon

hyundai-tucson-teaser

'Vroeger was alles beter'. Daarom dat Hyundai voor de volgende generatie ix35 terug zal grijpen naar de Tuscon-benaming in Europa. Een eerste glimp van die gloednieuwe compacte SUV krijgen we nu te zien vanonder een doek. Morgen krijgen we de gehele wagen op ons netvlies.

Dat de 'Toon een stuk van de wagen vanonder een doek'-optie blijkbaar in de uitverkoop stond bij veel marketingsbureaus. Want na Audi met de R8, toont ook Hyundai vandaag een stukje van de nieuwe Tuscon die voor de rest gedrapeerd is onder een doek. Nu ja, digitaal gedrapeerd.

Tuscon is back

Belangrijk dan de doekenuitverkoop is natuurlijk deze nieuwe SUV van Hyundai. Want de Tuscon werd enkele jaren geleden de ix35 en beide karretjes hebben Hyundai geen windeieren gelegd. Nu zal de ix35 terug omgedoopt worden naar Tuscon. Dit om aan te tonen dat het niet zomaar een nieuwe generatie is, maar echt wel een stylingsrevolutie. Niet onze woorden, wel die van Peter Schreyer, de designbaas bij de Hyundai Motor's groep. Morgen zullen de Zuid-Koreanen alvast letterlijk het doek halen van de wagen.

We houden jullie op de hoogte.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws