Bugatti Veyron La Finale: 't is gebeurd

bugatti-veyron-la-finale_01

Dat Bugatti de laatste Veyron zou meenemen naar het salon van Genève, dat wisten we al. Dat het een speciale one-off is onder de 'La Finale' noemer, dat wisten we nog niet. Al kon je het van mijlenver zien aankomen.

Het is zo ver. Bugatti heeft officieel te kennen gegeven dat alle 450 Veyrons de deur uit zijn. Een huzarenstuk, want naar het einde van zijn carrière leek het überluxemerk van VAG de Veryon nog niet kwijt te geraken aan de straatstenen. Een resem van speciale modellen dienden zich dan ook aan. Speciaal in die zin dat Bugatti er een naam op plakte en een unieke lakkleur. Idem dito voor het allerlaatste model. Dat luistert naar de naam La Finale en is een 1.200 pk sterke Grand Sport Vitesse.

Zo, tijd voor iets anders Bugatti?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
buyck 16:47
afbeelding van buyck

De opvolger zou op zijn minst niet meer mogen wegen dan het huidige model. Liefst een pak minder kilo's en de CO2 uitstoot zou ook een serieus pak mogen dalen van mijn part. Hij heeft pk's genoeg in alle geval! Een koppeling met en krachtige elektromotor zou zeer tof zijn (hybride) zoals Koenigsegg met hun nieuwste Regera.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws