Officieel: Renault Mégane GrandTour in 2 foto's

renault-megane-grandtour-officieel

Bij Renault maken ze er zich op maandag snel van af. Twee foto's volstaan om je te laten zien wat de teaserfoto van de Mégane Grandtour net voor het weekend verborg. Uiteraard verwachten we later nog wat extra beeld.

Volgende week is het zover, dan beleeft onder andere deze Mégane Grandtour zijn debuut op het autosalon van Genève. Maar voor het zover komt, wilde Renault toch wat extra aandacht door vandaag al wat foto's en informatie de wereld in te sturen.

Hoe de voorzijde er zou gaan uitzien was makkelijk te raden. Het bleef dan ook de vraag hoe de achterzijde eruit zou zien en hoeveel bagageruimte de breakversie van de Mégane mee zou krijgen. Het is niet de ruimste koffer in het segment geworden, maar Renault gaat er wel prat op dat ze de langste laadruimte creëerden. Hoe lang die dan precies is, wordt nog even verzwegen.

renault-megane-grandtour-officieel

Renault presenteert in Genève eerst de GT-versie van de Grandtour, een variant met allerlei extra snufjes. Zo is hij voorzien van een sportievere snoet met honingraatradiatorrooster en een verchroomde uitlaat in een dikke diffusor. Renault voorziet de Mégane Grandtour GT voor het eerst ook van 4Control vierwielsturing, een systeem dat voor een dynamisch rijgedrag zorgt. Dat systeem kende je al uit de Laguna, Talisman en de recentste Espace en vindt nu ook zijn weg naar de kleinere modellen van het merk.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie