Al 115.000 pre-orders voor Tesla Model 3

tesla-model-3-2016-04

Vanochtend, Belgische tijd, toonde Tesla voor het eerst haar nieuwe Model 3. De hype die er aan voorafging was bijna vergelijkbaar met die van een nieuwe iPhone. Terecht of niet, dat laten we in het midden. Een ding is wel duidelijk: het werkt.

Elon Musk, oprichter en CEO van Tesla, is niet van gisteren. Hij creëert een merk dat tot de verbeelding spreekt en waar early-adopters er alles aan willen en zullen doen om er zo snel mogelijk bij te zijn. Of hoe verantwoord je anders dat mensen wereldwijd enkele dagen in de rij hebben gestaan, buiten voor de deuren van een Tesla Store, om als eerste een Model 3 te kunnen bestellen. En wie dacht een vriendje aan te spreken die vooraan de rij stond was er aan voor de moeite. Zowel online als offline mag je maximaal 2 exemplaren bestellen. No kidding.

De langste lijn werd op video gezet:

Tesla maakte gisteren tijdens de lancering bekend reeds 115.000 orders te hebben gekregen. Dat zijn een pak klanten voor een auto die nog steeds niet af is. Want de lancering van de wagen gisteren is een mix tussen concept en productie. De tweede versie volgt binnen enkele maanden en zal dichter bij productie staan.

Op 2 april tweette Elon Musk dat er al 232.000 wachtenden voor jou zijn. De kans dat er volgend jaar een Model 3 op jouw oprijlaan staat, is dus vrij klein tenzij je eerder deze week al intekende.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws