Eerste Ford GT in België geleverd

ford_gt

De trotse eigenaar is Loïc Deman, een Belgische autocoureur die al sinds 2000 achter het stuur zit van verschillende racebolides in racen zoals de Belcar series.

De eerste Ford GT werd opgehaald bij de FordStore Vanspringel in Waver Waar Loïc Deman heel trots zijn sleutels in ontvangst heeft genomen. Deman heeft een eerder opvallende kleurkeuze genomen door te kiezen voor een hemelsblauwe koetswerk. De wagen krijgt nog wel een Gulf-livrei over zich gegoten om de look af te maken en zo eer te doen aan de legendarische Ford GT40 uit 1969 van Jacky Ickx, himself. De Le Mans-winnende “nummer 6” Ford GT40.

ford_gt

Verzameling

Deze Ford GT zal staan blinken naast de vorige generatie Ford GT die Loïc Deman in zijn collectie heeft. Verdere uitblinkers in die collectie is een Ford Tunderbird uit 1955 en een 1980 Tyrrell 010 F1 met een Ford Cosworth V8 als krachtbron.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:29
afbeelding van Techno Patat

STAAN blinken :o? Ik hoopte dat Ford het ging regelen dat die auto’s veel buiten gingen komen :(? Swat, wel een cool ding. Dat blauw lijkt toch raar zonder het oranje, hij gaat deugd hebben van die stickers :)!

Optimus 10:30
afbeelding van Optimus

Dacht net hetzelfde: de zoveelste supercar die stof gaat vangen in 1 of andere collectie...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws