Prijslijst Land Rover Defender 90 snoeit onze ideale Defenderprijs

Prijslijst Land Rover Defender 90

Toen de officiële prijzen van de Defender bekend gemaakt werden, gingen we aan de slag in de configurator... Om tot een bedrag van 85.000 euro te komen. Maar dat was voor de Defender 110. Nu is ook de prijs van een driedeurs Defender bekend.

Die begint bij een ook al stevige 50.800 euro, al is dat een goeie 6.000 euro goedkoper dan de verlengde versie. Vergis je echter niet, want je hoeft ze zelfs niet helemaal te laten gaan in de optielijst om tot een lege bankrekening te komen.

Land Rover heeft namelijk naast de basisversie ook een First Edition in de catalogus staan, voor 71.300 euro. Alsof dat niet genoeg is, kan je ook gewoon de meeste opties door Land Rover zelf laten aanduiden om uiteindelijk tot een vanaf-prijs van 97.300 euro te komen voor de Defender X. Die krijgt dan wel de adaptieve luchtvering en de opgewaardeerde versie van het Terrain Response mee. Twee opties die qua comfort wel gewild zullen zijn bij de Defender-rijder. Je kan hem ook enkel krijgen met de P400 3.0 mild hybrid benzinemotor met 400 pk.

Prijslijst Land Rover Defender 90

4x4 keuzes

Kies je voor de basisversie, dan heb je nadien nog eens de keuze tussen vier verschillende versies, uiteenlopend van de Defender, Defender S (+5.000 euro), Defender SE (+9.600 euro) of Defender HSE (+15.900 euro). Die vier versies bieden allevier de keuze tussen vier motoren; de D200 en D240 diesels of de P300 en P400 benzinemotoren.

Prijslijst Land Rover Defender 90

Land Rover wachtte zo lang met het bekend maken van de prijzen voor de Defender 90 omdat ze naar eigen zeggen een "ongeziene vraag" kregen naar de 110. Die zou stilaan geleverd moeten worden aan de eerste kopers. Nog volgens Land Rover zou het 'Urban Pack' het populairste pakket zijn op de 110. Het is met 1.694 euro het minst dure optiepakket met daarin onder meer een hoes voor het reservewiel, gepolijste RVS pedalen, bodembescherming vooraan en een gepolijste dorpellijst achteraan.

Je eigen Defender 90 configureren doe je HIERRR.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Pamphiel 10:54
afbeelding van Pamphiel

Tis e batje.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws