Aiways U5 is te koop bij Cardoen

Aiways had nog geen verdeler in België tot voor kort. Autosupermarktketen Cardoen springt nu in dat gat door de Aiways U5 crossover in haar aanbod op te nemen aan een concurrentiële prijs.

Het Chinese Aiways komt aanzeilen op de Europese markt met de U5. Dat is een elektrische wagen met een accu van 63 kWh, waarmee je tot 410 kilometer kan rijden. Het vermogen komt uit op 160 pk en 315 Nm. Het merk geeft 8 jaar garantie op die batterij, Cardoen garandeert dat de accu dan nog 75 procent van zijn opslagcapaciteit zal hebben. De Aiways U5 bevindt zich een klasse hoger dan concurrentie met gelijkaardige prijs, dat zie je aan de afmetingen van de wagen die zich met 4,68 meter lenget flink in het D-segment bevinden.

twee versies

De Aiways U5 kan je kopen vanaf 39.627 euro - al staan er wat jonge-directie-exemplaren met maximaal 5.000 kilometer voor 32.000 euro geadverteerd. Cardoen kiest voor de verkoop twee uitrustingsniveaus, Standard of Premium. Je kan hem enkel kiezen in wit of auberginekleur voor de Standard-versie, de Premium kan je ook in Electric Blue aankopen. Standaard vind je onder andere automatische airco, led-verlichting, een infotainmentscherm met aanraakbediening en 17 inch velgen. De Premium-versie kost je 42.756 euro. Dan krijg je wel zwart of crèmewit lederen bekleding, een panoramisch dak en items als parkeerassistent en zetelverwarming. Hij ruilt de 17 inch grote velgen ook in voor exemplaren van 19 inch groot.

De Aiways U5 is te bekijken in de zestien Cardoen-vestigingen in ons land. Je kan hem ook gewoon online bestellen via de website van Cardoen.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
4g63' 19:46
afbeelding van 4g63'

Als het cafetariaplan erdoor komt waar k werk heb k interesse.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws