Jaguar geeft E-Pace een R-Dynamic Black Edition

Jaguar E-Pace R-Dynamic Black Edition (2021)

Jaguar geeft haar kleinste SUV een uitbreiding in het gamma. De R-Dynamic Black Edition is de recentste toevoeging aan het aanbod dat al zeven uitrustingsversies telde.

Het grootste verschil met de bestaande versies zijn de zwarte accenten die Jaguar aanbrengt op de E-Pace. Als basis wordt de R-Dynamic S uitvoering genomen, dat is de versie met de op één na rijkste uitrusting.

De R-Dynamic Black Edition krijgt het Black Pack standaard. Daarin vinden we een zwarte raamomlijsting en zwarte spiegelkappen. Ook zijn de accenten op de wielkappen zwartgelakt. Het privacy glass verdonkert de wagen ook wat meer. Hij krijgt 19 inch lichtmetalen velgen in Satin Grey met daarachter rode remklauwen.

Jaguar E-Pace R-Dynamic Black Edition (2021)

Jaguar biedt de R-Dynamic Black Edition aan in combinatie met alle beschikbare motoren. Zo heb je dus de keuze tussen de D165 diesel, de D200 mild hybrid diesel en de P160, P200 en P250 mild hybrid benzines. Ook de P300e plug-in hybride krijgt de R-Dynamic Black Edition in het aanbod. De getallen in de benaming staan bij Jaguar nog altijd voor het vermogen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws