Buy buy: Mitsubishi België is officieel uitverkocht

Mitsubishi verkoop

Buy buy Mitsubishi, met die slogan kondigde het Japanse merk haar vertrek uit België aan. Met een complete liquidatie van de stock aan knalprijzen. Elke Mitsubishi die nog bij de dealer stond is ondertussen verkocht. Waardoor je officieel geen nieuwe Mitsu meer kan kopen in ons Belgenland.

Hield je net zoals ons regelmatig de Belgische Mitsubishi-website in de gaten (hey, iedereen heeft zijn afwijkingen), dan zal je opgevallen zijn dat die een duchtige update heeft gekregen. Want kon je er tot enkele weken geleden nog terecht om de line-up van het merk te zien en de daarbij horende resterende stock, dan is de website er nu vooral eentje geworden voor huidige klanten op zoek naar de dienst naverkoop. Inderdaad, Mitsubishi België is volledig uitverkocht, tot de laatste Space Star.

Beter dan Polestar

Dankzij haar Buy buy Mitsubishi campagne wist het Japanse merk dit jaar nog meer dan duizend Belgen te vinden die besloten een auto aan te kopen van een merk dat niet meer zal opereren op ons grondgebied. Al verzekert het merk met de hand op het hart dat de dienst naverkoop gegarandeerd blijft. Toen we die evenwel telefonisch wilden bereiken werd ons via een bandrecorder duidelijk gemaakt dat we best contact opnemen via email of - we kid you not - per brief. Ach, gelukkig zijn Mitu's onslijtbaar. Dat geven we dan weer grif toe.

In de eerste zes maanden van 2021 wist Mitsubishi nog 1.012 auto's in te schrijven in België. Om je een idee te geven, daarmee deed het vlot twee keer zo goed als Polestar. Het voordeel van zo'n stockverkoop met lage prijzen? Hoe dan ook, Mitsubishi is officieel vertrokken uit België... maar niet uit Europa. In bepaalde landen zal het nog de Eclipse Cross aan de man blijven brengen én zullen twee Renaults de line-up vervoegen met Mitsubishi-logo. Het ga je goed, Mitsubishi.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
MARIO GIELEN 18:35
afbeelding van MARIO GIELEN

Heel spijtig.

Rik Gustin 21:38
afbeelding van Rik Gustin

Erg, éen van de beste en sterkste 4x4 aam een eerlijke prijs.
Spijtig zal het missen

Schouteere 19:44
afbeelding van Schouteere

Met grootste spijt afscheid genomen van mijn outlander 2 jaar geleden. Beste wagen ooit die ik had , komt morgen Mitsubishi terug , direct koop ik er één opnieuw !

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws