Gelekt: Alfa Romeo Tonale krijgt productiekleedje

alfa romeo tonale leaked 2019

Op het autosalon van Genève stelde Alfa Romeo een nieuwe crossover voor, zij het in conceptuele versie. Nu lijken beelden gelekt van de productieversie.

Rijkelijk laat kwam Alfa Romeo met een plan voor een crossover. De Tonale zou het de Volkswagen Tiguans en BMW X1's moeilijk moeten gaan maken. Maar eerst was daar dus nog een Tonale concept car voor nodig, om te peilen of het publiek wel nog een Alfa SUV wilde.

boogjes

Die reacties lijken positief geweest te zijn want er zijn beelden opgedoken van een mogelijke productieversie van de Tonale. Als ie uiteindelijk al zo zal gaan heten. Het is nog maar de vraag of het een productiemodel is, dan wel een versie die héél ver in het ontwikkelingsstadium zit. De twijfels zijn er vanwege de donkere ruiten en raamstijlen enerzijds en de opstelling tussen concurrenten ter vergelijking anderzijds.

alfa romeo tonale leaked 2019

De vlotte lijnen van het prototype lijken alvast te worden behouden, al schaaft Alfa Romeo wel wat scherpe kantjes af. Aan de voorzijde lijken enkel de koplampen te zijn aangepast aan productierijpe mogelijkheden.

alfa romeo tonale leaked 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws