Gelekt: BMW 5 Reeks facelift (2020)

BMW 5 Reeks LCI facelift 2020 leaked

Gisteren gooide de nieuwe generatie 2 Reeks zich nog potentieel te grabbel, vandaag staat de opgefriste 5 Reeks in vol ornaat op het internet. Met aangescherpt bumperwerk maar zonder gigantische grille... Oef.

Met vier jaar op de teller van de alweer zevende generatie van de 5 Reeks loert een opfriskuur om de hoek. Noem het facelift, noem het Life Cycle Impuls (zoals BMW dat wel eens doet), het resultaat hebben we hoe dan ook al op de gevoelige plaat. Het is te zeggen, op een Duits autoforum doken er plots plaatjes op van de 5 Reeks facelift. Foto's die naar alle waarschijnlijkheid the real deal zijn.

Bijgepunt

Het resultaat is alvast niet verrassend. Want al langer werd aangenomen dat de 5 Reeks de meer futuristische styling over ging nemen die de 3 Reeks voor het eerst naar buiten mocht brengen. Ronde angle eyes worden ingewisseld voor een moderne interpretatie en de grille komt wat prominenter in beeld. Al valt dat uitermate goed mee.

BMW 5 Reeks LCI facelift 2020 leaked

Achteraan zien we hetzelfde verhaal. De 3 Reeks debuteerde bij BMW met achterlichten die een meer blokkige grafiek mee kregen, de 5 Reeks pakt er vanaf de facelift ook mee uit. De flank, die blijft identiek, al zullen er uiteraard nieuwe velgendesign zijn. Wanneer BMW de 5 Reeks facelift/ 5 Reeks LCI uitrolt is niet helemaal duidelijk. Al tonen de gelekte plaatjes dat het Duitse merk wel alles in gereedheid aan het brengen is.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 20:27
afbeelding van Wim

wie vindt de verschillen! :)

Frankolini 18:18
afbeelding van Frankolini

Klopt Wim, een nieuwe 3-serie zonder logo's met M-pack en 20 duim ziet er bijna hetzelfde uit na deze facelift. Het zal wachten zijn op de nieuwe 4-serie om het straatbeeld te veranderen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws