Plaagcampagne Maserati GranTurismo is begonnen

Maserati GranTurismo elektrisch 2021

Maserati heeft de eerste teaserbeelden van zijn nieuwe GranTurismo de wereld in gestuurd. We zijn dus weer vertrokken voor een nieuwe plaagcampagne!

De Italianen maken er een gewoonte van: als er een nieuw model in de pijplijn zit, dan gaan er met de regelmaat van de klok teaserfoto’s de wereld in. Dat was bij de nieuwe MC20 het geval, en zal voor de aanstormende GranTurismo niet anders zijn.

Maserati GranTurismo elektrisch 2021

Veel lost Maserati nog niet over die nieuwe GranTurismo. Wel dat hij de opvolger wordt van het model dat na een carrière van vlot twaalf jaar op pensioen ging. De Italianen lieten eerder al verstaan dat de Alfieri als opvolger zou dienen, maar de ervaring leert dat je met twee woorden moet spreken als het op Italianen en toekomstplannen aankomt.

Maserati GranTurismo elektrisch 2021

Alleszins suggereren deze teaserbeelden een gelijkaardige 2+2-coupé, met een laag en breed radiatorrooster, lange motorkap en een elegante achtersteven. De koplampen lijkt deze nieuwe GranTurismo alvast te delen met de MC20. Maserati bevestigt wel alvast dat deze GranTurismo het eerste volledig elektrische model van de Italianen wordt, al lieten ze in het verleden ook al verstaan dat er nog steeds versies met verbrandingsmotor op het programma staan.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws