Nagelnieuwe Toyota Yaris opgeleukt met GR-opsmuk

Toyota Yaris TRD

De lak van de vierde generatie Yaris is nog niet droog of Gazoo Racing kleeft al een rits onderdelen op de carrosserie. Want wat BMW kan met M Performance, dat kan Toyota ook met GR. Ongeveer.

Nog niet helemaal bekomen van het nieuwe uiterlijk van de nieuwe Yaris? Dubbelpech! Want Gazoo Racing is al klaar met een rits opsmukonderdelen voor de kleine Japanner. Die steken de guitige Yaris in een oorlogsplunje, met de nodige zwart en rode accenten. Het resultaat is niet geheel naar Europese smaak - en dan zijn we nog vriendelijk. Al geeft Toyota daar geen moer om, want het is vooral in thuisland Japan dat klanten gretig in de cataloog van GR vliegen.

TRD VS GR

Toyota Racing Development (TRD), die voelen zonder twijfel de hete adem van Gazoo Racing in hun nek. Gazoo Racing heeft namelijk van Toyota de zegen gekregen om zich te ontfermen over de strafste modellen van het gamma. Denk Yaris GRMN maar ook de GR Supra. Gazoo Racing is zonder twijfel ook al volop bezig met een GR Yaris, een hothatch die het op moet gaan nemen tegen de Fords Fiesta ST van deze wereld.

Het resultaat is dat Toyota maar liefst twee (!) afdelingen heeft die sportieve onderdelen maakt voor de Yaris. Wie had dat 5 jaar geleden durven denken...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws