Mansory’s Porsche Taycan is bijna discreet te noemen

Mansory Porsche Taycan 2021

De ontwerper van bijzondere smaak Mansory heeft zijn programma voor de elektrische Porsche Taycan klaar. Maar naar Mansory-normen pakt deze Taycan het nog behoorlijk – welja – discreet aan.

Mansory neemt het koetswerk van de Taycan onder handen met een materiaal dat het zelf “gesmeed carbon” noemt. Het dure en lichte materiaal zie je onder meer terug in de voorbumper, rond de koplampen, de spiegelkappen en de achterkant. De motorkap – als je dat zo kunt noemen bij een Taycan – is volledig uit carbon, net als de achterbumper. Daar kun je al dan niet een derde remlicht in laten verwerken.

Mansory Porsche Taycan 2021

Voor de velgen heeft Mansory een set uitgewerkt in formaat 22 duim. De dunne spaken zorgen niet alleen voor visuele impact, maar moeten ook de hitte van de remmen beter kunnen afvoeren. Een likje verf voor de remklauwen? Breng een kleurstaal mee en Mansory zorgt ervoor.

Mansory Porsche Taycan 2021

Het interieur kan tot slot volledig in leder worden overtrokken. Ook die onderdelen die Porsche standaard niet van een lapje leder voorziet. Je kunt de kleur van de stiknaden ook vrij kiezen, en dat dure carbon van het koetswerk keert ook in de inzetstukken in het interieur terug. Het stuur, de vloermatten en de pedalen krijgen last but not least een specifieke Mansory-behandeling.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws