Ferrari baas keurt de SRT Viper meer dan goed

Zo zei Fiat-Chrysler CEO Sergio Marchionne het toch tijdens een interview op een radioshow. Toen hij een tijdje terug Luca Cordero di Montezemolo op bezoek had voor een vergadering viel diens mond open van verbazing bij de beelden van de nieuwe SRT Viper. Toch wel een groot compliment als de grote piet bij Ferrari al het werk dat in de nieuwe SRT VIper steekt goedkeurt.

 

lucas cordero di montezemolo

Marchionne zei dit tijdens een interview waarin werd gepolst naar de productie van de Viper in de Chrysler fabriek aan Conner Avenue in Detroit.

Om zo'n compliment te krijgen van een man die ongetwijfeld is vergezeld door de meest begeerde auto's is toch niet niks. De nieuwe SRT Viper heeft een 8.4l V10 onder de kap die goed is voor 640 pk en 812 Nm aan koppel.

MotorAuthority

Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Waxweazel 13:11
afbeelding van Waxweazel

De voorkant doet me teveel aan een Ferrari denken.
De echte charme van een Viper mis ik hier.

Yvesw 13:39
afbeelding van Yvesw

@Wax: De "in elkaar gezet in een schuur door een bende zuipende hillbilly's" charme bedoel je? Ik mis ze ook wel ;) Het is zelfs slechte reclame dat iemand van Ferrari hem goedkeurt. Ferrari zou een Viper net afschuwelijk moeten vinden, in your face, ruw, niet verfijnd, maar ooh zo gewaagd op performance vlak...

Anonieme gebruiker 15:00
afbeelding van Anonieme gebruiker

Voorkant is volledig karakterloos en doet mij denken aan een of ander speelgoed autootje ...
Achterkant is daarentegen verder gezet op origineel design en heeft wel de originele charme van de viper.

MichelAngelo 12:21
afbeelding van MichelAngelo

leuk om te zien dat ze de dubbele-bult hard top van de vorige versie gehouden hebben, om één of andere reden oogt dit sexy, zo twee... stevige... bulten...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws