iCar: betaalbare WiFi-auto uit België

i-car-wifi

Een Belgisch initiatief zorgt ervoor dat we binnenkort met rijdende WIFI-signalen rondrijden. De toekomst, of gewoonweg stupide?

Het blijft uitzonderlijk vaag, maar een tijdje terug verscheen er een website op de interwebz die reclame maakt voor een i-car. Een Belgisch initiatief dat de connectiviteit van het internet voor de eerste keer naadloos verbindt met een auto. Aldus de site.

Zowel inzittenden als omstaander zullen toegang hebben tot websites, applicaties en sociale media. Kortom, toegang tot het internet. De wagen is volgens de website een must voor iedereen die alles wil delen op sociale media en voor wie een leven zonder smartphone of tablet ondenkbaar is.

De wagen zal daadwerkelijk koopbaar zijn met een correcte prijs (volgens de site).

i-car-wifi

Wij hebben ook geen idee. Al is internet in wagens niets nieuw. Merken als BMW en Audi doen dit al jaren. Betaalbaar zijn die wagens meestal niet.

Wij hebben veel bedenkingen bij het soort mensen dat de nood voelt om een Facebookgoogletweet te versturen tijdens het rijden. De website zelf is van een reclamebureau uit Boom. De wagen onder het doek lijkt trouwens hard de LED-lichtjes te delen met een Suzuki Swift.

EDIT: Ja hoor, het is een Suzuki Swift:

i-car-wifi

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws