Porsche Taycan kopen? Haast je dan maar…

porsche-taycan-new-name-mission-e

De baas van Porsche Noord-Amerika heeft in een interview beweerd dat het eerste productiejaar van de elektrische berline Taycan al volledig uitverkocht is. En het merk dat daar het meeste van zal voelen, is Tesla.

De schier eindeloze verleidingsdans van de Porsche Taycan nadert bijna zijn einde, want de productie wordt begin 2020 opgestart. Je kan echter nu al een exemplaar reserveren, en blijkbaar hebben al heel, heel veel mensen dat gedaan. Zoveel zelfs dat heel het eerste productiejaar uitverkocht zou zijn, zo beweert Klaus Zellmer, CEO van de Noord-Amerikaanse tak van het merk. “Als al de mensen [die een reservatie hebben geplaatst] de auto kopen, is het eerste productiejaar al uitverkocht”.

Tesla-killer

De term “Tesla-killer” wordt vaak bovengehaald door journalisten die niet vies zijn van een overdrijving, maar deze keer lijkt die wel terecht: “Meer dan de helft van de mensen die een Taycan hebben gereserveerd, zijn geen bestaande Porsche-klanten,” zo vertelt Zellmer. “Het merk waarvan we de meeste klanten kunnen aantrekken, is Tesla. Dat is interessant, want het betekent dat mensen die om heel goede redenen nieuwsgierig waren naar Tesla die nieuwsgierigheid niet verliezen”.

Auteur: Auteur: Bert Troubleyn
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Patrabdu 13:22
afbeelding van Patrabdu

Als je geld hebt dan is alles mogelijk, ook electrisch rijden. Vanop mijn vijfde verdieping in mijn stadsappartement zal het niet lukken om hem op te laden. Oplaadpunten vindt je in dit land sowieso niet. Ik wacht dus maar even op de diesel/benzine versie. Oeps, terug af bij punt één, als je geld hebt...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws