Zo maak je een Ferrari-navigator boos

Ferrari FXX youtube

De Ferrari FXX is geen wagen die je op een doordeweekse dag over straat ziet rijden. Hij mag gebruikt worden door speciale klanten, onder toeziend oog van Ferrari zelve. En dan toon je je best van je beste kant als chauffeur, want de Ferrari-mensen zijn zelfs veeleisend voor hun klanten.

Dat zie je in onderstaand filmpje waarbij een klant de gelegenheid krijgt om een exclusieve Ferrari FXX te rijden op circuit. Bij het parkeren lijkt het even alsof hij is vergeten hoe hij moet rijden, tot groot ongenoegen van de navigator die hem begeleidt.

De man wordt een beetje gaga en maakt er zelfs een dansje bij. Dat de chauffeur langzaam manoeuvreert in de gietende regen zal er ook wel wat mee te maken hebben.

Auteur: Auteur: Yvesw
Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Yvesw 16:01
afbeelding van Yvesw

Als je maar 3 keer per jaar mag rijden met je wagen kan je moeilijk verwachten dat je hem door en door kent eh... Die Ferrari mannen, het blijft een ras apart.

Quin 13:02
afbeelding van Quin

Inderdaad, en die mens betaalt daar massa's geld voor, geen wonder dat hij voorzichtig rijdt, ik zou het zelf ook doen.

Die gesticulerende Italiaan zou flink wat vriendelijker mogen zijn, door die rijke chauffeur betaalt z'n loon.

Techno Patat 15:49
afbeelding van Techno Patat

Het zou me eigenlijk sterk verbazen als dit wel de 'eigenaar' is van de wagen... Lijkt me eerder iets onder collega's! Van een heel erg verre kennis van me die aan dat programma meedoet (oke, ik ken hem niet echt! Ik houd gewoon z'n facebook in de gaten :p!) begrijp ik dat die mannen in een heel erg mooie lounge mogen zitten wachten tot hun auto's klaar staan!
Vervolgens moeten ze maar naar buiten gaan, spelen en terug binnenkomen. De auto echt wegzetten lijkt me iets voor de mindere ingenieurs ;)!

Maar leuk blijft het niet, moest ik als klant zien dat er iemand zo een slag op m'n carbonnen motorkap geeft zou die niet meer in de buurt van m'n XX moeten komen!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws