Chris Harris test de Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder

Chris Harris mag een kort ritje doen met de 918 Spyder, Porsche's visie op de nieuwe generatie hypercars. Maar kan de machine Harris overtuigen?

Het is gek als je bedenkt dat de eerst van de nieuwe generatie supercars nog altijd niet op de markt is. Porsche stelde de 918 Spyder al in 2010 voor op het 80ste autosalon van Genève. Nu, drie jaar later, heeft ondertussen Ferrari en McLaren hun supercar al voorgesteld. Beiden zijn zelfs een stuk sneller dan de 918 Spyder. Heeft Porsche te lang gedaan over het ontwikkelingsproces en is de technologie van de 918 Spyder ondertussen al verouderd? Harris zocht het uit tijdens een intieme persvoorstelling in Leipzig.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Kenny 21:39
afbeelding van Kenny

Deze blijft toch wel mijn favoriet boven de LaFerrari en de P9. De 918 heeft nog een redelijk 'eenvoudig' lijnenspel zodat alles beter in proportie valt. De middenconsole lijkt wel wat te zijn afgekeken van de 12C, maar dan beter. En wat een sound!
Enkel een beetje jammer van het gewicht. Hier mag idd een versie zonder batterijen van komen :-)

Wim 13:01
afbeelding van Wim

2th that Kenny, P1 en LaFerrari zijn er wat over, in deze zou ik nog willen gezien worden, en elektrisch rijden tot 150km/u met het koppel van een 3.0 TDI lijkt me niet slecht :)

Uw reactie

acce-2019

Recente reacties

acce-2019

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws