Eerste foto's gelekt: Nieuwe Mercedes ML (2012)

Ook Mercedes kan haar foto's niet binnenshuis houden. Een Duits magazine wist enkele brochurefoto's te bemachtigen van de nieuwe generatie ML. Wanneer de nieuwe ML voorgesteld wordt is niet zeker, maar de wagen lijkt productieklaar, waardoor we gokken op het salon van Frankfurt in September. De wijzigingen tussen de huidige en deze nieuwe ML zijn alvast opvallend, in de positieve zin.

Achteraan zien we nieuwe lichtunits met LED-verlichting die nu passen in de rest van het vernieuwde gamma, vooraan zien we een nieuwe grille, diffusor en de obligatoire LED lichtjes. Ook binnenin zijn de wijzigingen opvallend. Een groter scherm voor navigatie en infotainment, de luchtblazers nemen nu plaats naast, in plaats van boven het betreffende scherm. Op de middenconsole zien we voor het eerst ook enkele sneltoetsen. Als laatste valt ook een panoramische dak op.

Via German Car Forum

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Sven 14:40
afbeelding van Sven

ze hebben precies een E-klasse genomen en eens aan het dak getrokken, in profiel lijkt t alvast zo. Toch vind ik m best ok.

Yvesw 16:20
afbeelding van Yvesw

Krijgt wat GLK/GL trekjes ook over... Zeker een leuke wagen maar dat hout in het interieur... JUK!

TdM 16:41
afbeelding van TdM

Ik vind em ook best ok maar idd dat interieur :p bah. Gelukkig hebben ze bij mercedes designo dan zal het wel beter zijn ;)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws