Rolls-Royce Ghost V-Spec beleeft wereldpremière op Brussel

Rolls-Royce-Ghost-V-spec

Nergens in de wereld worden er proportioneel meer Rolls-Royces verkocht dan in België. Reden genoeg voor het Britse merk om hun krachtigere versie van de Ghost zijn debuut te laten beleven in Brussel.

De V-Specification van de Ghost is een snellere, luxueuzere variant van een wagen die al baadt in beide. De baby-sedan van RR krijgt wat extra krachtvoer waardoor de 6.6 V12 nu zo'n 593 pk (+30 pk) loslaat op de weg.

Al koop je geen Rolls-Royce voor het vermogen. Het Britse merk voorziet ook enkele unieke details. Zo kan je kiezen uit vijf unieke kleurtjes en krijg je een met de hand geschilderde Coachline op de zijkant (lees: een subtiel lijntje). Redelijk schreeuwerige velgen en chromen uitlaatpijpjes maken het plaatje af. Binnenin zien we het V-spec logo opduiken en krijg je mooi contrasterend stiksel in de stoelen.

Rolls-Royce-Ghost-V-spec

Buiten die vermogenstoename zijn het allemaal zaken die je stiekem al wel kan bestellen bij Rolls-Royce. Is er dan een reden om voor de V-spec te gaan? Ja, want de wagen komt maar in een beperkte oplage. Daardoor zal hij later net iets zeldzamer zijn. Daardoor is de Ghost V-spec een perfecte investering voor de toekomst. Toch maar eerst even overleggen met de vrouw natuurlijk. En als die niet zeker is, neem haar dan mee naar het autosalon van Brussel om ze te overtuigen.

Rolls-Royce-Ghost-V-spec

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws