Wat vinden we van deze Bentley EXP 10 Speed 6 in Genève?

bentley-exp-10-2015-08

De krachtigste wagen van het salon is het zeker niet, maar deze EXP 10 Speed 6 wint met voorsprong de prijs voor de mooiste.

Bentley schudde gisteren een concept car uit haar mouw die moet gaan rijden in het segment van de Porsche 911. Of misschien zeggen we beter het F-Type segment, want daar doet deze EXP 10 Speed 6 ons wel wat aan denken. Was de EXP 9 SUV nog een gedrocht, dan is deze coupé in conceptvorm een enorm knappe wagen.


Bentley wil met deze concept car kijken hoe de markt naar dit soort auto's kijkt. Voor de verdere ontwikkeling wordt gedacht aan een hybride aandrijving, al heeft Bentley hier nog geen extra info over vrijgegeven.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Pieter A. 13:17
afbeelding van Pieter A.

Heel grave wagen. Laat ons hopen dat ze veel kenmerken doortrekken richting productie.

Rob 15:56
afbeelding van Rob

Knap ding. Mooi lijnenspel. De grille is wat mij betreft een afknapper. Dat had wel wat subtieler gemogen. Hoewel, Bentley handelsmerk zijn toch wel een beetje die bombastische grilles; groot, decadent, imposant en heel erg aanwezig. Niet direct mijn smaak. Maar al met al een zeer mooie Bentley, eindelijk weer eens. Wie wil er nu nog een Conti???

PS. De link met de F-type is inderdaad snel gemaakt, maar ja, een echt mooie coupe heeft nu eenmaal zulke lijnen.... Niks aan te doen ;-)

alfons peeters 18:11
afbeelding van alfons peeters

wauw schot in de roos mooie lyn

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws