Autosalon Brussel 2019: Audi toont e-tron & SQ2

audi-autosalon-brussel-2019_6

Over een aantal weken kan je je in Brussel gaan vergapen aan allerlei nieuws dat binnenkort op onze wegen verschijnt. Wij trappen ons overzicht af met Audi. En die hebben iets Belgisch op de stand staan.

Audi brengt namelijk de e-tron mee naar het autosalon. De eerste volledig elektrische Audi is van Belgische makelij. Daarvoor moest de productie van de nieuwe A1 Sportback verkassen naar de Spaanse fabrieken, al zijn ze in Spanje al blij met de extra werkgelegenheid.

Met 408 pk en een rijbereik van ruim 400 kilometer verwacht Audi direct veel van deze e-tron SUV als blikvanger op de stand.

Audi Autosalon Brussel 2019

De e-tron is niet de enige nieuwigheid die Audi laat zien. Ook de Audi SQ2, de sportieve kleine crossover met 300 pk, en de Audi R8 Spyder vieren hun Belgische première in Brussel. Verder kan je ook de Q3 gaan bekijken en heeft Audi ook de TT facelift in haar rugzak zitten. Die laatste krijg je ook te zien in een "20 years edition", gelimiteerd op 999 exemplaren.

Audi Autosalon Brussel 2019

Naast die premières, de ene al belangrijker dan de andere, kan je bij Audi nog heel wat andere dingen zien, zoals de A6 en A6 Avant en de Q8.

Audi vind je in paleis 11 van het Brusselse autosalon, naast Volkswagen, Skoda en Seat. Voor de Audi R8 Spyder moet je naar het speciale Dream Cars-paleis. Ons overzicht - inclusief plannetje - vind je in deze link.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws