Audi Q4 meteen als e-tron (2019)

audi q4 e tron concept teaser 2019

Een Q4, die hebben ze bij Audi nog niet en op het autosalon van Genève zullen ze een eerste glimp tonen van die compacte SUV. Opvallend, Audi spreekt meteen van de Q4 e-tron, een elektrische variant die eind 2020 de weg op zal gaan.

Met de Q2 en Q8 kon je het al van mijlenver voelen aankomen... ook Audi gaat stilaan haar even Q-nummertjes opvullen. Volgende maand krijgen we daardoor op het autosalon van Genève de Q4 voor de kiezen. Een conceptversie waarvan Audi nu al de eerste schetsen wereldkundig maakt. Op die schetsen zien we uiteraard al wat we konden verwachten; een SUV met coupé-allures. De gespierde proporties zullen uiteraard al minder zichtbaar zijn op het daadwerkelijk conceptmodel, tegen de uiteindelijke productieversie zal het geheel nog eens 50% teruggeschroefd worden.

audi q4 e tron concept teaser 2019

Op dat productiemodel hoeven we trouwens niet eens zo lang te wachten, want eind 2020 wil Audi deze Q4 al op de markt. Het is daarbij evenwel niet duidelijk dat het om de Q4, dan wel de Q4 e-tron gaat. Want jawel, deze concept zal uitpakken met een elektrische aandrijflijn. Of er überhaupt een reguliere Q4 komt? Daarvoor moeten we nog even wachten tot het salon van Genève begin volgende maand...

audi q4 e tron concept teaser 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws