Wat als een designer te veel heeft gedronken

bmw_i8

Soms komen er best coole dingen op het internet maar af en toe kan je gewoon niet fouter gaan. Zie hier enkele voorbeelden van … unieke (?) creaties. We zien graag jullie reactie.

BMW i8 muscle car

Een hybride met een enorme blower erop? Als dat nog niet vreemd genoeg is dan worden er ook nog eens dragrace-banden en een “muscle car”-spoiler op geïnstalleerd. Lekker fout deze BMW i8 hierboven, toch?

Bugatti Chiron kever

Subtiel is een foute woordkeuze voor dit model. De voorkant is nog best oké maar zodra we naar de zijkant beginnen te kijken komen de vraagtekens naar boven. De velgen passen wel bij de Chiron al betwijfelen we wel dat deze zijn topsnelheid aankan.

bugatti-chiron

Pagani Huayra muscle car

Weer een ver-muscle car-ing van een wagen en ditmaal van een hypercar. De Pagani Huayra, de Mona Lisa van de autowereld maar deze creatie doet ons wat denken aan een Nissan Juke met zijn 4 voorlichten.

pagani-huayra

Nissan Juke GT-R

Deze vinden we wel iets hebben en het idee om een GT-R motor in een Juke te droppen is al eens succesvol uitgevoerd. De neus van de Juke is altijd wat vreemd geweest en nu krijgt hij de lekkere voorkant van de GT-R.

nissan-gt-r

Ford GT Offroad Edition

Wat als je een Ford GT neemt en je zet die heel hoog van de grond. Klets er een Ford F150 Raptor grill op en dan bekom je deze versie. Aerodynamica zal niet op en top zijn maar man wat ziet deze er lekker uit.

ford-gt

Lamborghini Aventador tractor

Back to the roots noemen ze deze rendering. Als een boer deze Lamborghini tractor zou hebben dan zou het werk heel snel klaar zijn en zou hij tijd hebben om in z’n sportwagen rond te rijden. Een Ferrari, misschien?

lamborghini-aventador

Ferrari LaMultipla

Als we het toch over een Ferrari hebben dan zeker en vast NIET over deze! Een LaFerrari met de ruimte van een Fiat Multipla zou super zijn om meerdere mensen de ervaring te bieden. Maar al draagt een aap een gouden ring het is en blijft ...!

ferrari-laferrari

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws