Vraag: Wat wou jij altijd al weten over het kuisen van je auto?

Meguiars

Update: 29/04 Live 17u Facebook Je huis al voor de derde keer een lenteschoonmaak gegeven tijdens de lockdown? Dan is het misschien wel eens tijd om je aandacht richting je auto('s) te focussen. Autofans slaat wederom de handen in elkaar met Meguiar's en zit met een brandende vraag: Wat wou jij altijd al weten over het kuisen van je auto?

De komende dagen waait er een lenteschoonmaak over Autofans, want we zullen weer een klein beetje Autoglans worden. Waardoor we het poetsen van de wagen centraal zetten. Met een dagelijkse opfriscursus, nieuwe content, een wedstrijd via sociale media én een Q&A via Facebook Live met Meguiar's!

Tandpasta?

Wij zijn nu al echter té benieuwd. Want met welke "kuisvragen" zitten de Autofans hier? Altijd al willen weten of het nu écht helpt om tandpasta te gebruiken om koplampen minder dof te maken? Of hoeveel micrometer er van je lak verdwijnt tijdens het polijsten? Stel je vraag in de comments en Meguiar's België zal er zonder twijfel een antwoord op bieden tijdens de Q&A!

En o ja, niet onbelangrijk natuurlijk: de live Q&A zal doorgaan op woensdag 29 april op de Facebookpagina van Autofans. Het exacte uur, dat laten we in de komende dagen los. Haal je stoffige automobiel al maar van stal!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:31
afbeelding van Techno Patat

Ik heb er wel enkele: mijn wagen heeft een coating die gelegd geweest is in de Mercedes dealership bij aflevering. Welke producten gebruik ik best bij het reinigen zodat ik die coating wat extra help of hem toch op z’n minst niet beschadig?

Met welke productjes kan ik dat chroom aan de uitlaat proper houden? Hoe ik ook wrijf die krengen blijven zwarter en zwarter worden :D!

Ik heb een alcantara inleg in m’n stuur die nogal snel vuil wordt door het zweet van m’n handen. Het reinigen lukt me nog redelijk met een interieur reiniger maar ik kan dat wekelijks reiniger. Bestaat er daar een bescherming voor om die alcantara wat langer zacht te houden?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws