Porsche Classic brengt nu ook Cayenne-aanpassingen op de markt

Porsche Classic Cayenne 2021

Het dilemma komt hoe langer hoe dichter: is de Porsche Cayenne van de eerste generatie al een klassieker? Bij Porsche Classic denken ze alvast van wel, want zij ontwikkelen nu voor het eerst een reeks Cayenne-accessoires en -aanpassingen.

Goed nieuws: de tijden waarin je de Cayenne van de eerste generatie moet tegenkomen met twijfelachtig gemonteerde aftermarketaanpassingen zijn bijna voorbij. Porsche neemt namelijk het heft in eigen handen en voorziet zijn allereerste SUV binnenkort van de nodige modificaties — op een smaakvolle manier, dank u wel.

Van bestickering tot dakrekken

Om dat te vieren heeft het Porsche Classic-team alvast zelf eens een paar Cayennes onder handen genomen. De SUV’s vertonen een retro-wrap die Porsche in drie kleurstellingen op de markt zal brengen, speciale terreinvelgen en een avontuurlijk dakrek. Daarnaast mag je binnenkort ook zaken zoals vloermatjes, koffervloerbeschermers en zelfs spoilers in het Porsche Classic-aanbod verwachten.

Porsche Classic Cayenne 2021

Klassieker of niet; de eerste generatie Cayenne was een belangrijke auto voor Porsche. Bij zijn lancering was dit de snelste productie-SUV van het moment en Porsche wist er zo’n 275.000 van aan de man te brengen — tot ongenoegen van een aantal puristen. Dat betekent dat er nog heel wat exemplaren over blijven, dus of je nu fan bent of niet: wees gewoon blij dat Porsche de mogelijkheid biedt om die auto’s tot hun recht te laten komen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws