Tesla Model 3 facelift, ben jij dat?

Tesla Model 3 facelift leaked 2023

Dat Tesla werkt aan een uitgebreide update voor de Model 3 is een publiek geheim. Het design? Dat houdt de Amerikaanse EV-bouwer echter halsstarrig onder doek. Al lijkt het doek er net even te lang afgewaaid voor het internet... Is dit 'm? De Tesla Model 3 facelift?

Moeten we de geruchtenmolen (en CEO Elon Musk) geloven, dan komt Tesla dit jaar nog op de proppen met een vernieuwde versie van de Model 3 sedan. Die krijgt nieuwe looks, een opgewaardeerd interieur en straffere techniek onder de schulp. Sinds deze nacht doet er een interessante foto de ronde op sociale mediasite Reddit. Een foto die wel eens de snuit van die opgefriste Model 3 kan tonen.

Roadster invloeden

De bron alsook de locatie van waar de foto werd genomen kan niet getraceerd worden. Waardoor we hier met enige voorzichtigheid te werk moeten gaan. Maar van wat we kunnen zien lijkt dit toch wel eens de snuit van de opgefriste Model 3 te gaan worden. Daarbij zien we duidelijke designkenmerken van de Roadster die in 2017 voor het eerst werd getoond. De koplampen worden een stuk vlakker én scherper en de snuit wat minder stomp.

Model 3 Refresh
by u/ffiarpg in teslamotors

Tuur je nog wat verder op de foto, dan zal je zien dat er ook in het interieur iets interessant aan de hand is. Aan de bestuurderszijde zien we namelijk een hobbel op het dashboard. Dat kan er wel eens op wijzen dat de Model 3 (eindelijk) een instrumentcluster zal krijgen. Waardoor de snelheidsmeter niet meer awkward in een hoekje van het infotainmentsysteem zit geramd. Dit najaar zou de opgefriste Model 3 in productie moeten gaan en door het aantal componenten verder te reduceren zal hij meteen ook een stukje goedkoper te maken zijn. Dat kan er wel eens voor zorgen dat we binnenkort nogmaals een serieuze pricecut zien bij het Amerikaans merk. De Duitse merken houden hun hart al vast...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws