Luxepaard: Mercedes-Maybach S600

mercedes-maybach-s600-teaser_01

Het in 2011 ter ziele gegane Maybach is terug! Hoewel er al langer over geroddeld werd in de wandelgangen laat Mercedes nu eindelijk wat info vrij. Staat luxe hoog op je prioriteitslijstje, dan zit je goed bij Mercedes-Maybach.

Dat las je goed, net zoals Mercedes-AMG nu een onafscheidelijk duo is geworden dankzij dat koppelteken zal ook Maybach door het leven gaan als 'dat woord' na het streepje. Een slimme zet van Mercedes, want dankzij de benaming Mercedes-Maybach behoud je de link met het merk met de ster.

Waar AMG nog synoniem staat voor performante modellen, moet je het bij Maybach vooral zoeken op het departement van luxe. Een eerste toonbeeld daarvan zal op het autosalon van Los Angeles staan en betreft de Mercedes-Maybach S 600, een verlengde S-Klasse voor wie een S 500 Lang maar magertjes is.

mercedes-maybach-s600-teaser_01

Onder de kap een V12 met twee turbo's en 530 pk. Al zal vooral het interieur om duimen en vingers af te likken zijn. Verder info ontbreekt nog, maar die lege gaten zullen spoedig ingevuld worden met meer tekst en foto's.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws