LeEco LeSee is gekbekkende Model S-rivaal

leeco-lesee-concept_02

Tesla heeft er weer een start-upconcurrent bij. Deze keer stelt het Chinese LeEco haar LeSee voor, een elektrische sedan met coupé-allures. Evenwel nog een concept, waardoor we dus enkel naar het uiterlijk kunnen gapen, want technische details zijn er hoegenaamd niet.

Iedereen probeert mee op het (media)succesverhaal van Tesla springen. Zowel grote merken, als kleinere bedrijfjes. Deze LeEco is er zo ééntje, een Chinees bedrijf dat vroeger door het leven ging als LeTV en nu op de proppen komt met haar LeSee. Ze hebben iets met 'Le', zullen we maar zeggen.

Die LeSee pakt uit met knappe lijnen en een minimalistische aanpak (waar zijn de koplampen?). Dat het op dit moment nog conceptueel is blijkt wel uit de zijschort. Want hoewel knap, zo'n hoge lijn is het voor achterste passagiers in de realiteit waarschijnlijk een hel om uitgestapt te geraken. Nog een hint dat dit een conceptmodel is? De camera's die dienen als zijspiegels.

leeco-lesee-concept

Technische details zouden in de loop van de dag moeten vrijkomen. Op het autosalon van Beijing volgende week hoopt LeEco gegadigden te vinden voor haar elektrische concept.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws