Subaru Viziv-7 Concept is Japanse Q7

subaru-viziv-7-concept_01

Als er één ding opvalt op een Amerikaans autosalon, dan is het wel dat alles wat groter mag zijn. Zo ook de concept die Subaru vanonder het doek haalt. Geen compacte crossover, wel een uit de kluiten gewassen SUV die de Outback als een smartje doet aanvoelen.

Meer nog, zelfs een Audi Q7 voelt naast deze Viziv-7 Concept aan als een stadswagen. Subaru's grootste meet namelijk 5,2 meter, nog eens 15 centimeter langer dan die Duitser. Toch lijkt hij er visueel mee weg te geraken, dankzij de al even uit de kluiten gewassen details op de concept. Zeker de mistlichten die in de spatborden overlopen zijn een fraai detail. Of we het ooit zo in productie gaan zien, dat is andere koek.

Toch plant Subaru een productievariant begin 2018 op de Amerikaanse markt te zwieren. Waardoor het Japanse merk een volwaardige SUV met drie zitrijen op de wereld kan loslaten. Waardoor de Volkswagen Atlas er meteen een concurrent bij heeft. Of we de Viziv-7 in productieplunje ooit op onze wegen gaan zien? Nou, de B9 Tribeca was destijds ook bij ons te koop.

subaru-viziv-7-concept
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws