Hyundai Grandmaster is potige SUV-concept (2018)

hyundai-hdc-2-grandmaster-2018_04

Hyundai is haar nieuwe designlijn aan het uitstippelen voor de toekomst. Een eerste glimp daarvan kregen we tijdens het autosalon van Genève met de 'Le Fil Rouge, op de Busan Motor Show in Zuid-Korea pakt het merk uit met de Grandmaster, een potige SUV.

Officieel gaat deze conceptwagen door het leven als HDC-2 Grandmaster SUV concept maar jij mag gerust Grandmaster zeggen. Het Zuid-Koreaanse merk kleeft namelijk vaker de HDC-benaming op haar conceptwagens die in Zuid-Korea werden bedacht. De Le Fil Rouge was de HDC-1, nu is het dus tijd voor de HDC-2. Deze Grandmaster dus. Een conceptwagen die toont welke designlijn Hyundai in de toekomst zal hanteren.

hyundai-hdc-2-grandmaster-2018

Kenmerken daarvan zijn alvast het uitgesproken smoelwerk met een grille die samensmelt met de koplampen en een specifiek gestileerde invulling hanteert. Was dit op de concept in Genève nog subtiel, dan is het hier een chromen festijn waar zelfs Donald Trump geen nee tegen kan zeggen. Hetzelfde kunnen we eveneens over de derrière zeggen want ook die voelt zeer Amerikaans aan. Je zou bijna beginnen denken dat Hyundai samen met Kia's Telluride concept iets aan te kondigen heeft. De bouw van een fullsize SUV bijvoorbeeld. [/Sarcasme Alarm]

hyundai-hdc-2-grandmaster-2018

Binnenkort verkrijgbaar dus, deze Grandmaster. Met meer productierijp schoeisel en dito spiegels. Dat deze ook naar Europa komt om boven de Santa Fe te zitten, daar gokken we niet meteen op.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws