Lamborghini SC18 is one-off voor gefortuneerde klant

lamborghini sc18 2018

Als geld geen probleem is, dan bel je toch gewoon even naar Lambo of ze geen unieke wagen voor je willen creëren. Stuur je dan via WhatsApp de voor en achterzijde van je gouden creditcard door, dan bouwen de Italianen met plezier deze SC18. De meest extreme bolide die Lamborghini dit jaar al uitgebracht heeft. En dat wil al wat zeggen.

Hét grote verschil - buiten de vierwielaandrijving - tussen Lamborghini en Ferrari? Het feit dat Lamborghini kickt op compleet van de pot gerukte designs. Waardoor de auto's eerder uit de verre toekomst lijken te komen dan uit 2018. Deze SC18 is er ook zo eentje. In essentie een Aventador maar de eigenaar had geen zin om "gewoon" een Aventader te kopen. Waardoor hij vroeg aan Lambo of die geen one-off in elkaar wilden schroeven. Lamborghini ging op haar beurt naar racedivisie Squadra Corse et voila; klant blij, Lambo blij.

lamborghini sc18 2018

De SC18 is een Aventador waarbij het design nog een flatgebouw extremer mocht. De gehele carrosserie is opgetrokken uit koolstofvezel en verschillende elementen van de Aventador racewagen zal je terugvinden op deze SC18. Een schoonheid? Dat willen we niet meteen zeggen. Wel is deze SC18 perfect straatlegaal. De - nog onbekende - eigenaar zal dus kunnen pronken aan het lokale café.

lamborghini sc18 2018

Lamborghini laat trouwens in één adem weten dat Squadra Corse met kriebelende vingers zit om nog one-off's in elkaar te schroeven. Tijd dus om je bankrekening te checken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Bjorn Willaert 14:04
afbeelding van Bjorn Willaert

Bankrekening gecheckt! Ik kan de ventieldoppen al betalen...

Yannick 14:24
afbeelding van Yannick

Gouden Visa kaart dat heeft het plebs ook. Voor dit soort dingen heb je een J.P.Morgan Palladium kaart in je broekzak zitten die al enige tekenen van gebruik heeft.
($10.000.000/maand kan dat kaartje aftikken dacht ik...)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws