15 jaar Dacia in Europa: speciale Anniversary-reeks

Dacia Duster 15 Anniversary 2020

Dacia viert dit jaar zijn vijftiende verjaardag op Europese bodem. Om die in de verf te zetten, lanceren de Roemenen een speciale Anniversary-reeks voor de Logan MCV, Sandero, Lodgy en Duster.

De speciale Anniversary-reeks is gebaseerd op de uitvoeringen Stepway, Stepway Plus en Prestige en is herkenbaar aan de bijzondere blauwe koetswerkkleur en het “15”-opschrift. Dacia geeft mee dat er nog andere kleuren beschikbaar zijn, maar alle Anniversary-modellen beschikken over parkeersensoren, een achteruitrijcamera, automatische airco, navigatie, USB en Bluetooth achter een touchscreen van 7 duim. Verder noteren we nog zwarte spiegelkappen, een specifieke zetelbekleding en blauwe accenten in het interieur.

De Dacia Logan MCV, Sandero, Lodgy en Duster Anniversary zijn te bestellen vanaf 3 maart. De Logan MCV Anniversary begint vanaf 14.390 euro, de Sandero Anniversary vanaf 13.390 euro. De Lodgy en Duster Anniversary krijgen op hun beurt een catalogusprijs mee van respectievelijk 16.990 en 16.790 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws