Opgemerkt: Nieuwe BMW 4 Reeks zonder M-opsmuk al gezien?

BMW 4 Reeks official 2020

Gisteren werd het internet overspoeld door de nieuwe BMW 4 Reeks. BMW schoof daarbij maar al te graag plaatjes van de M440i naar voren met dik bumperwerk. Hoe houdt de nieuwe grille echter stand op een versie zonder M-opsmuk?

Als er één ding is dat we meenemen van de lancering van de BMW 4 Reeks gisteren, dan is het wel dat meningen enorm verdeeld waren. Want, zo blijkt, niet iedereen schrijft de enorme nieuwe grille van BMW meteen af. Sommigen vonden 'm zelfs best oké.

Zonder M

Ook op onze redactie zitten we in die tweestrijd. Want met een nummerplaat om die twee lappen van neusgaten te breken, is het inderdaad niet zo extreem als gedacht. Al was BMW slim genoeg om een dikke M440i in een donkere kleur naar voren te schuiven als postermateriaal. Verdoken in het persbericht staken ook plaatjes van een 430i zónder M-opsmuk.

BMW 4 Reeks official 2020

Die versie, met een witte kleur, maakt het voor ons plots een stuk moeilijker om de giga-grille te aanvaarden. Al zeker als we even de beeldbewerkingsmachine openen en kijken hoe de nieuwe 4 er uit had kunnen zien met "normale" niertjes.

BMW 4 Reeks official 2020
BMW 4 Reeks official 2020

Wat vinden jullie? Staat de nieuwe 4 Reeks beter met de klassieke niertjes? Of is het tijd voor de revolutie van de neusgaten?

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
GlennDC 11:44
afbeelding van GlennDC

Hadden deze smaller geweest dan was het optisch een stuk verteerbaarder.

Roger Ruymbeek 14:36
afbeelding van Roger Ruymbeek

Vind de nieuwe neus wel ok zie het wel zitten voor mijn volgende bmw.

Yannick 16:39
afbeelding van Yannick

hondslelijk... het mag er wel is anders uitzien maar dit...
en dan die achterkant zo japans als wat.

fail

Philip Craeymeersch 22:52
afbeelding van Philip Craeymeersch

Ik weet niet waar bmw de mosterd haalt maar droomde van 4reeks, maar dit wordt het niet. Is gewoon lomp.

Stefan 11:10
afbeelding van Stefan

Gedurfde en mijns inziens mooie evolutie. Zou zelfs opteren om nummerplaat opzij te monteren (à la Alfa Romeo). De gephotoshopte versie met kleine grille is weer een BMW zoals ze er al 20 jaar uitzien.

Patrick 14:06
afbeelding van Patrick

Wat een onnodig (ze gaan hem echt niet meer veranderen;) geleuter over die grille! Nieuw, anders en eigen zijn ook eigenschappen, los van het feit dat de functie verandert of zelfs verdwijnt (i-modellen). Connectiviteit, comfort, milieu, om enkele eigenschappen op te sommen; kortom onze leefwereld en leefstijl in de auto kunnen integreren, (zorgeloos) reizen (!), dat zijn aandachtspunten, de looks zijn mooi meegenomen en als ze functioneel zijn, nog beter. Aanvaard en geniet ervan, goede reis aan allen;-)

Dirk G. G. 14:21
afbeelding van Dirk G. G.

Het is, zoals meestal, een kwestie van smaak. Echt geweldig vind ik de nieuwe grille niet. Voor mij mocht het wat ingetogener zijn. Natuurlijk zal deze reeks zich duidelijker dan ooit kunnen onderscheiden tegenover de andere modellen. Voor ieder wat wils zou ik zeggen, want eenheidsworst is ook maar saai.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws