Polestar brengt Precept in productie

polestar precept productie

Champagnekurken knallen op de designafdeling van Polestar, want de mensen van de centen hebben besloten dat de Precept levensvatbaar is en in productie kan!

Het was een kleine anticlimax, toen bleek dat het autosalon van Genève niet door zou gaan. Polestar had er namelijk deze Precept concept car te showen. Het werd een virtuele presentatie, met vandaag de virtuele mededeling dat de wagen in productie gaat. Iedereen klaar voor het derde Polestar-model?

Behalve de flukse designlijn die aangeeft welke richting Polestar uitrijdt, is er ook de keuze voor duurzame materialen. Polestar geeft niet mee hoeveel van die duurzame materialen uiteindelijk mee de productieauto zullen bekleden maar als we zeggen dat de Precept een conceptcar was die eigenlijk al dicht bij productie stond, dan weet je dat er wel ergens altijd wat gerecycleerde PET-flessen, kurk of visnetten te vinden zullen zijn in het interieur.

Polestar zal de Precept-productieversie gaan produceren in China, waar de band nog wat aangepast moet worden aangepast voor deze nieuweling. Hij wordt de tweede elektrische Polestar, na de Polestar 2. De Polestar 1 is een plug-in hybride, zoals je wel weet.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws