Jaguar F-Pace nu ook als R-Dynamic Black

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black 2021

Na de E-Pace enkele maanden geleden krijgt nu ook de grotere F-Pace van Jaguar een R-Dynamic Black-uitvoering. Die beklemtoont zijn sportieve aankleding door extra zwarte accenten.

De R-Dynamic-uitvoering betekent bij Jaguar dat de F-Pace standaard een stoerdere aankleding meekrijgt, met sportiever bumper- en radiatorroosterwerk. Deze nieuwe R-Dynamic Black-uitvoering kleedt de F-Pace dan nog eens aan met extra zwarte accenten. Die uitvoering introduceerde Jaguar overigens enkele maanden geleden ook al op de kleinere E-Pace.

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black 2021

Ook deze F-Pace krijgt dus glanzend zwarte velgen mee, in het formaat 20 duim. Verder voegt Jaguar daar nog een zwarte ruitomlijsting aan toe, zwarte dakrails en een vast panoramadak. Ook het radiatorrooster, de zijdelingse koelsleuven, de diffusor en de logo’s krijgen een donkere behandeling. In het interieur worden de inzetstukken uitgevoerd in het donkere Satin Charcoal Ash.

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black 2021

De Britten maken van de gelegenheid gebruik om het hele F-Pace-gamma van enkele tweaks te voorzien. De luchtfiltering voor het interieur werd verbeterd, binnenkort worden draadloze Apple CarPlay en Android Auto beschikbaar via een over-the-air-update, en de adaptieve snelheidsregelaar werd verbeterde. Tot slot introduceert Jaguar in de optielijst nog nieuwe runflatbanden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws