SCHRIJF JE NU IN VOOR DE AUTOFANS WORKSHOP AUTOFOTOGRAFIE ISM SONY

Workshop autofotografie Autofans

Laatste 2 plaatsen, auto's bekend Ook dit jaar organiseert Autofans in samenwerking met Sony en Foto Coudenys een workshop autofotografie voor beginnende of ervaren fotografen die zich willen bijscholen in het op de gevoelige plaat leggen van heerlijke scheurijzers. Dit jaar trekken we op zondag 24 oktober naar Trax in Roeselare!

Autofotografie, het is letterlijk een vak apart. Want auto's op de gevoelige plaat zetten, het vergt een bepaalde finesse. Niet enkel het zoeken van juiste hoeken of accenten van de auto zijn belangrijk, het geheel moet mooi staan in de omgeving. Waar moet je juist op letten en wat zijn de hoeken die je moet hanteren voor autofotografie? Maar evengoed; met welke set-up haal ik het onderste uit de autofotografiekan?


Inschrijven kan via deze link. Schrijf je snel in want vorige workshop was binnen de kortste keren uitverkocht.


Het recept

Autofans biedt samen met Sony Benelux en Foto Coudenys beginnende en enthousiaste fotografen de kans om ondergedompeld te worden in de wereld van autofotografie onder begeleiding van een Sony ambassadeur en beroepsfotograaf Olivier Dekens.

Tijdens de workshop krijg je toegang tot cameramateriaal van Sony en zal je deelnemen aan een theorie-, praktijk en nabewerkingssessie. Autofans zorgt voor de flitsende auto's(BMW M4, Porsche GT3 & Audi E-Tron GT) op een al even flitsende locatie om je zintuigen te prikkelen.

De info

De workshop zal doorgaan op zondag 24 oktober 20121 van 09 u tot 15u aan de Trax Roeselare. Autofans en Sony Benelux voorzien een broodjeslunch inclusief drank. Inschrijven kan je hieronder en kost 150 euro per persoon (BTW inclusief). Elke deelnemer krijgt tevens een voucher van 100 euro voor de aankoop van Sony cameramateriaal.

workshopfotografie sony autofans

TL;DR

Wat: Workshop autofotografie
Wanneer: zondag 24 oktober 2021
Tijdstip: 09u tot 15u
Waar: Trax Roeselare
Adres: Traxweg 1, 8800 Roeselare
Prijs: €150 p.p. (incl. voucher van 100 euro voor Sony cameramateriaal)


Inschrijven kan via deze link. Schrijf je snel in want de vorige workshop was snel volzet.


workshopfotografie sony autofans
Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws